3 Ekim 2009 Cumartesi

Silinmeyen Dosyalardan Kurtulun - Revo Uninstaller

Merhaba arkadaşlar,
dün gece Odesa Yazılım müşterilerinden biri bir sorununu dile getirdi, dedi ki hardiskim 2 bölüm, windows'um c:\ sürücüsünde fakat yanlışkıla D:\ sürücüsüne de program kurmuşum nasıl kaldırabilirim?Bu yönde bir programınız yok mu? Diye ekledi.
Bende kendisini şuan çok güçlü bir sistem programı üzerinde çalıştığımızı ama şuan için işini görecek Türkçe ve ücretsiz bir programın varlığından bahsettim, bu program Revo Uninstaller.

Arkadaşlar, programın kullanımı gayet basit, menüleri de Türkçe ama ben size yine de anlatacağım nasıl kullanıldığını.

Kullanımı?
Öncelikle program'ı açtığınızda karşınıza aşağıda ki gibi bir pencere gelecek:
revo uninstaller <br />indir

Revo uninstaller programını açınca programın üstünde "Avcı Modu" diye bir buton göreceksiniz.Ona tıklayınca sağ üst köşede mavi radar ekranlarını andıran bir kare obje göreceksiniz.
Sonra Bilgisayarımı açın, silmek istediğiniz programın bulunduğu sürücüsüyü seçin, silmek istediğiniz programın klasörünü bulun içine girin, sonra o mavi radar ekranını fare ile taşıyarak silmek istediğiniz programın üzerine getirin bıraktığınızda bir menü açılacak bu menünün en üst sekmesinde kaldır seçeneği işaretli ona tıklayınca "Seçilen Program kaldırılsın mı?" diye sorar.
"Evet" seçeneğini tıklayın işlem tamamdır.

Bunun dışında, bu programın Windows başlangıcını ayarlama, ve Program/Ekle kaldır'ın menüsü gibi kurulu olan programları kaldırma pencereleride mevcut.

Programı İndirmek İçin:
REVO UNINSTALLER TÜRKÇE İNDİR

Bugünlükte benden bu kadar, kolay gelsin arkadaşlar ;)

0 yorum:

Yorum Gönder